top of page

Logo

Bee World ​

Fabrica de hrana in turte pentru albine

Concurs logo Bucuresti​

 

Logo-ul de baza asociaza in concept minimalist impactul vizual monocrom ca legatura indisolubila dintre denumirea orasului capitala, formalizata cu font modern si litere majuscule, masive - definita ca origine: " Esti in orasul lui Bucur ! ", ca fundament, traditie si soliditate si o matrice grafica dreptunghiulara alcatuita din pixeli- locuitori, care simbolizeaza cetatea: colectivitate, unitate, coeziune, forta si protectie.

Matricea compozitionala este alcatuita din entitati de tip pixel unificate, unde masura/modulul gridului constructiv este data de pixelul corespunzator punctului de pe litera finala, elidat pentru accentuare grafica. Acest "i" [aɪ] stimuleaza interactiunea privitorului cu logo-ul in limbajul digital consacrat in limba engleza.

Pentru versiuni sectoriale derivate se prelucreaza matricea grafica: in partea stanga se creeaza simboluri personalizate realizate prin prelucrarea pixelilor din grid, iar in partea dreapta se insereaza texte explicative cu informatia corespunzatoare,  scrise cu font clasic.

Culoarea rosie utilizata exprima vitalitate, energie, eroism, entuziasm, atractie si are puterea maxima de captare a atentiei, impresionare si memorizare

Propunere pentru retailer de ceasuri si bijuterii lux

Dentaclinic

Propunere pentru cabinet stomatologic in sttil minimalist

Cellini

Propunere pentru retailer de ceasuri si bijuterii lux

bottom of page