top of page
  • Writer's pictureAdmin

Maison & Objet - Paris 2022

Updated: Sep 8, 2022


Daca vrei sa cunosti tendintele actuale in designul locuintei, ai nevoie de inspiratie sau doresti piese de mobilier sau accesorii pentru casa ta, aici este locul.

De doua ori pe an Parisul devine centrul european al obiectelor create sa mobileze interioarele locuintelor noastre.

Peste 1800 de expozanti organizati in 14 paviloane tematice, etaleaza ultimele creatii realizate dupa concepte artistice si tehnice originale.

Gustul francez se manifesta in acest an, departe de tendintele minimaliste si opteaza pentru interioare sofisticate, eclectice, in care fiecare obiect este o piesa de exceptie, iar ansamblul se construieste armonios si spectaculos.

Stilul general alterneaza intre abordari cromatice estompate sau exuberante pana la exotice, in context luminos pana la stralucitor, sau intunecat cu accente de black light.

Amintind de exuberanta creatoare a anilor 1900, obiectele pentru casa sunt executate inovativ, in stil clasic, vintage sau modern, atasate culturii occidentale, asiatice, sud-americane sau africane.

Caracterul insolit si efectul electrizant al accesoriilor confera dinamica si personalitate spatiului amenajat.

Maison&Objet este prezenta si pe strazile Parisului prin reteaua de showroom-uri agreate si in lumea digitala prin MOM.


Urmatoarea expozitie are loc in perioada 8 - 12 septembrie 2022.

Fotografii din arhiva autorului. Reproducerea chiar si partiala a articolului este limitata.

71 views0 comments

Recent Posts

See All

Revolutie in Amenajarile Interioare :

B R O K E N P L A N Pentru exemplificare se foloseste un plan de apartament din anul 1930, care se transforma, cate o fotografie sintetica si una ilustrativa. " Planul Clasic " intalnit in lo

Comments


bottom of page